top of page

Indische Buurt Run 2022.
Bedankt voor jullie komst!

133A9733.jpg

Na maandenlang voorbereiden was het afgelopen zondag eindelijk zover! Kinderen, ouders, senioren deden allemaal mee met de eerste editie van de Indische Buurt Run. Het geeft mij een voldaan gevoel om andere mensen te motiveren meer te bewegen en aan een gezonde leefstijl te werken. Een gezonde leefstijl kent zoveel voordelen! Iedereen heeft de finish gehaald en een prachtige medaille in ontvangst mogen nemen. Ik ben ontzettend trots op iedereen die heeft meegedaan. 

Mooi om te zien hoe enthousiast de kinderen waren en met een grote glimlach over de eindstreep kwamen (zie foto's voor bewijs!). Daarnaast hebben we mensen in het zonnetje gezet met een bijzonder gezondheidsverhaal. Na afloop van de run kwamen er meerdere deelnemers naar mij toe met de vraag: ''wanneer is de volgende editie?'' Het liefst nog in de herfst, was hun wens. Als organisator toch het beste wat je kunt horen? We gaan alle tips en tops evalueren en met onze partners naar de toekomst kijken. Een ding is zeker: de Indische Buurt heeft een eigen wandel- en hardloopevenement!

Mijn grote dank aan alle vrijwilligers, partners en sponsoren. Aan alle deelnemers veel dank voor het komen. Jullie hebben het evenement gemaakt! Blijf ons volgen en we hopen je te zien bij de volgende editie.


Mede namens alle vrijwilligers en partners tot ziens.

 

Salih Türker, oprichter en initiatiefnemer Indische Buurt Run en Stichting Diversiteitsland.

Zoek hier je eigen foto op onze facebookaccount

Zie hier de uitslag 5K 2022

Bekijk hier de aftermovie

bottom of page