top of page

WELKOM BIJ DE INDISCHE BUURT RUN

Wil jij beginnen met sporten of ben je net begonnen? En vind je het gezellig om samen te bewegen?

Meld je dan aan voor de Indische Buurt Run op zondag 15 mei! Het hardloop- en wandelevenement voor jong en oud in Amsterdam-Oost. Je kunt je opgeven voor de KidsRun 1km, 5km of 3km wandelroute. We doen het samen! De routes lopen door het Flevopark en deels door de Indische Buurt. Elke deelnemer die de route afmaakt ontvangt een medaille. Zoek je nog een maatje om samen mee te sporten of wil je begeleiding? Neem dan contact op via info@diversiteitsland.nl.

Programma 28 mei 2023

09:30 - Aanvang – startnummer ophalen

10:00 - Warming up door 

10:15 - KidsRun 1km - incl. volwassenen

10:30 - 5K Hardlopen wedstrijd - 

10:35 - Wandelen 3 km wandelen 

11:15 - Prijsuitreiking

Bereikbaarheid

Klik hiervoor Google Maps locatie

Het Flevopark is prima met de fiets te bereiken. Voor openbaar vervoer neem tram 14 richting Flevopark en stap uit op Insulindeweg. Vanaf daar is het nog maar een paar minuutjes lopen naar het park. Je kunt ook bus 22 pakken richting Indische buurt en uitstappen op het Javaplein. Parkeren kan bij het Flevobadpark, hier zijn alleen niet heel veel plaatsen beschikbaar.

Wie zijn wij?

4A1A8467.jpg

Wij, Sinan, Kaylee, Machiel en Salih zijn allemaal fanatieke sporters met een groot maatschappelijk hart. Een ieder van ons heeft een inspirerende verhaal hoe bewegen het leven veranderde. 

Wij werken in de Indische Buurt. En sporten liefst in het Flevopark. Eind 2021 hebben we het plan opgevatten om jong en oud een kampioen gevoel op een evenement te geven. We werken bij; Stichting DiversiteitslandCivic Amsterdam en Loopwijzer.

Graag maken we kennis met jou tijdens een loopje

Contact

4A1A8291.jpg

info@diversiteitsland.nl

Tel: 020-8932481

Stichting Diversiteitsland

Timorplein 29

1094 CC Amsterdam

www.diversiteitsland.nl

bottom of page